Jag känner mig helt överkörd

Helgen kunde inte komma mer lägligt. Nu är det äntligen fredagkväll. Vi har storhandlat, Livia är hemma och Leonard är påväg att lägga sig. Jag behöver tid med min flickvän. Det känns som att vi knappt ser varandra på vardagarna då dem är så hektiska då hon jobbar massor. Men nu, nu har vi en helg framför oss. Jag är helt slut efter veckan. Jag känner mig överkörd och så så trött. Det har varit en del tuffa dagar och sömnlösa nätter.

I helgen har vi en hel del planerat. Leonard ska ha sitt (försenat) 1-årskals för hans andra sida av släkten här hemma. Det ska bli väldigt mysigt. Det var längesedan vi hade alla på den sidan samlade. Sedan ska jag också få träffa min bästis (!!) så så spontant. Hon är hemma från London under en blixt-visit och det kan jag ju inte bara se förbi. Så i morgon åker vi och hälsar på Challe och hennes fru. Vad jag ska krama dem.

Nu vankas det fredagsmys med tacos och en hel kväll i soffan. Det behöver jag. Eller både jag och Livia.
Ta hand om er! Puss och kram

så här har dagen sett ut i bilder

Vi var tidigare hemma hos pappa på fika. Jag är så glad över att vi bor nära varandra. Äntligen! Det var storm hos oss idag haha Leonard hade på sig en alldeles för liten mössa. Både jackan och vagnen är enormt skitig, men jag har inte hunnit med det.. Skäms lite faktiskt.

Sedan kom en sådan fin överraskning från bästa Babygiftshop 🙂 Med koden EMMAJENNIE10 får ni 10% på ALLT. – reklam Overallen från Tommy Hilfiger var såååå fin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *