När vi gifte oss

Hej älskade läsare!
Igår fick jag motta såna fantastiska bilder från ”vårt bröllop” av fotografen Sara kollberg. Ni minns väl att vi i somras gifte oss på låtsas? Vi var med i en kampanj tillsammans med Skansen för att promota deras kampanj om att man kan gifta sig på Skansen. Denna kampanj kommer gå live i vinter. Det var en sådan rolig dag! Det var stekhett och svetten lackade av oss alla minns jag. Jag kan inte förstå hur liten Leonard var…

Jag och Livia är förlovade och att palnera ett bröllop är inget man gör över en helg eller så. Sedan vill vi så olika saker så vi måste först och främst komma överrens om HUR vi vill gifta oss. Min dröm är att gifta mig på ett slott. Det ska vara ett tredagars bröllop med lyx och flärd för mina närmsta vänner och familj. Jag önskar inget stort bröllop och där är vi eniga. Men jag tror inte att Livia är speciellt sugen på att gifta sig på ett slott. Vi ska absolut sätta oss ner och bolla idéer till vårt kommande bröllop.
När jag tänker på vårt bröllop så pirrar det i hela kroppen. Jag är så taggad på det och hela vägen dit. Jag längtar efter att få kika på blommor, lokaler, provsmaka tårtor och prova klänningar (!!!). Jag har faktiskt redan nu bestämt mig för vilka tärnor som kommer få stå vid min sida. Dessa personer har varit givna för mig väldigt länge.

Nog om detta. Nu vill jag visa er dessa fina bilder från vårt låtsasbröllop på Skansen.

@sara_kollberg hittar ni på instagram. Hon har även ett bröllopskonto som heter @sarakollbergwedding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *