Bloggflöde

Jag känner mig rik

Att man kan få ha det så bra i livet <3 Jag har aldrig känt mig så här rik tidigare. Jag har så fina vänner och en helt underbar flickvän. Känner mig så tacksam och lyckligt lottas. Dem människor jag har i mitt liv just nu får gärna stanna för evigt. Jag älskar er!
Idag har jag spenderat min kväll hemma hos Carro tillsammans med Rille. Vi har både ätit middag, fikat och snackat en massa. Vi har pratat, kärlek, livet och jobb. Mitt liv har ju förändrats rätt så drastiskt och vi har inte riktigt pratat igenom allt så idag blev det en rejäl recap på det hehe.

Nu är klockan 23 här och jag borde sova, men jag har lite jobb att gå igenom innan jag kan ta kvällen. Nackdelen med att vara “egen”… Sov så gott fina ni. Vi hörs i morgon igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *