Bloggflöde

Jag tänker på miljön

Att plocka skräp är inte så kul tänker de flesta människor. Men om alla hjälps åt kommer det göra en fantastisk skillnad på hur vår miljö och gator ser ut.  Jag och min sambo kommer vara med och plocka skräp här på ön senare i vår. Det är ett evenemang som riktar in sig på miljö och natur. Det känns så otroligt kul att vi anmält oss till denna skräp-plockar dag. Vi har redan förberett oss genom att införskaffa handskar, speciella påsar och en tång som underlättar plockandet. Jag och sambon kommer fokusera på vårt område och vi kommer såklart ge det en hel dag. Jag ser detta som ett mysigt tillfälle att få komma ut till skogen, få motion och samtidigt göra miljön en stor tjänst. Jag kommer packa en ryggsäck med kaffe, mackor och bullar. Det ska bli väldigt mysigt!

Vad kan ni göra för miljön där ni bor? Ta en liten funderare på det 🙂 Jag vet att alla kan göra något. Hur ser du på skräp som ligger på gatan? Passerar du det, eller plockar du upp det och kastar det i närmsta papperskorg?

Jag uppskattar verkligen att bo i Sverige ändå. Jag är dagligen tacksam för det. Tänk bara vad just Svensk miljörätt har blivit uppmärksammad världen över för vårt fantastiska engagemang i att rädda och bevara miljön och naturen vi lever i. Vi gör ju så mycket, saker vi inte ens tänker på eller vet om. Tänk bara på främjandet av återanvändning och återvinning. Detta är ju så unikt och fantastiskt bra. Jag är så tacksam över att vi har såna duktiga jurister inom miljörätt som håller våra sjöar och skogar rena. Företagsjurist är något jag hade kunnat bli bara för att kunna driva dessa viktiga frågor. Det är så viktigt för mig. Jag försöker dagligen göra det jag kan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *