Bloggflöde

Café Harpaviljongen

Man vet inte vad man har förrän man flyttar, eller hur? Jag är så trött och less på denna flytt (redan). Mamma och pappa har hjälp oss sedan i torsdag med ALLT. Kastat, renast, plockat ner och städat. Bara detta med att köket tar en hel dag att städa. Helt galet! Allt tar så otroligt mycket längre tid än vad man kan tro. Igår grejade vi från klockan 08 på morgonen till 19 på kvällen. Efter det tog vi en kort promenad-runda runt vattnet här nere vid oss. Ibland så måste man bara bryta av och göra något helt annat. Samma sak idag! Vi åt frukost här hemma i morse, sen fortsatte vi med att spackla hål, ta ner gardiner, sortera och kasta. Sedan gav vi oss ut i solen för fika tillsammans med mamma, pappa och mina svärföräldrar. Så himla skönt att se något annat än kartonger och säckar för någon timme!
Det mysiga fiket som vi besökte idag heter Café Harpaviljongen och ligger i Norra Djurgårdsstaden. Hit måste ni gå om ni vill fika i en mysig och lummig trädgård.

Ikväll ska vi beställa mat via wolt och bara mysa. Glöm inte att min Wolt rabattkod EMMAJENNIE75 ger er 60 kr att handla för på era 2 första beställningar.

Nu är vi hemma igen och stökande fortsätter. Det tar aldrig slut 😂😂😂  På måndag kommer flyttgubbarna och då går lasset.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *