Bloggflöde

Jobba på Hubbar i Stockholm

Hej kära ni! 🙂
Jag kan inte riktigt släppa hur bra det fungerade för oss att jobba på Creative Hub igår via opus appen. Jag hade ett sådant flow och fick galet mycket gjort. I morgon ska jag och Jennie jobba tillsammans och vi kommer också att välja att sitta på en hub. I appen Opus kan man se vilka hubbar som finns i närheten, så himla smidigt.
Idag sitter jag dock hemma då jag har lite ärenden att göra. Jag ska nämligen springa till min nagelsalong som ligger precis där jag bor för att ta bort mitt material på dem. Efter att ha kört naglar i konstant 4 år så kommer jag nu ta en pause. Mina naglar måste få andas och få vila.

Nu ska jag jobba på här innan jag ska springa iväg på mina lunch-ärenden.
Ha en fantastisk dag kära ni!
Från Huben vi satt på igår

One thought on “Jobba på Hubbar i Stockholm

  1. Så skönt att ha sin nagelsalong i närheten. Själv åker jag på tok för långt för att fixa mina men vad gör man inte …Mysigt ställe du satt och jobbade på. Gillade verkligen väggen .Må så gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *