Allmänt

Jobba, plugga, äta och sova

Hej bloggen!
Som rubriken lyder är det mitt liv just nu haha! Men igår efter jag hade slutat jobba åkte jag till söder för att möta upp syrran och hennes sambo. Vi satt ett tag på det vegetariska haket på Hornsgatan och sen gick vi tvärs över gatan och drack vaniljlatte. Mysigt att catcha upp lite med syrran som jag ser för sällan och skönt att göra något annat än att plugga på kvällarna. Egentligen skulle jag hem till henne ikväll, men blev så trött efter jobbet så jag åkte raka vägen hem och tur var väl det för min tjej hade lagat sååå god mat.  Nu ska jag förvandla badrummet till spa, sen plugga ett par timmar följt av söndagsfilm. Så mysigt!!

Sista chansen att shoppa mina favoritskal hos iDeal of sweden NU. Passa på!! Direktlänk till erbjudandet med 50% rabatt kommer HÄR (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *