Allmänt

Svar på era frågor

Hej bloggen!
Nu äntligen har jag svarat på några av era frågor. Hoppas ni blir nöjda med era svar. Vissa frågor tog jag ej med på på grund av att det var många av samma fråga. Sedan var vissa frågor lite väl fräcka. Jag kommer aldrig outa hur många sexpartners jag haft eller om jag rakar mig eller ej. Det är inte relevant för någon

Är du nöjd med ditt liv? – Nöjd och nöjd. Blir man någonsin nöjd? Jag vet inte riktigt hur man definierar nöjd.. Jag har mina drömmar och mål som jag hoppas blir uppfyllda 🙂 Jag ska givetvis kämpa för det
Hur är det bo i Stockholm? – Världens enligt mig bästa stad! Så svaret på frågan är att det är fantastiskt stad på många sätt. Men ibland kan även jag längta till platser där folk inte springer till en tunnelbanan som går var tredje minut.
Vilka klubbar hänger du på?- Jag klubbar inte så mycket längre, men jag gillar ställen som Hornhuset, Marie Levau och södra teatern. Bitter pills är också ett nice hak 🙂
Vad kan man göra med folk som styr en? – Oj! Det skulle jag aldrig acceptera. Sätt ner foten!
Vem är din drömtjej?– Henne har ja träffat! Det är allt jag vill säga.
Vart vill du bo? -Jag vill bo i mitt kära Stockholm. Här vill jag bilda familj.
Favorit mat? Asiatiskt 🙂 Jag älskar sushi, vegetariska vårrullar och thaigrytor.
Vad pluggar du? och vart? -Marknadskoordinator på Medieinstitutet (Tulegatan)
Hur ser en drömdejt ut? – Som tatiana maslany hehe 😉 Jag älskar ju lite längre hår, gärna mörkt heh.. (åh herregud blir ju helt pirrig här)
Kan du inte göra ett blogginlägg om hår? -Javisst, vad kul! 😀
Har du varit med någon kille? (sexuellt) -Ja! Jag var tidigare förlovad med en kille och vi var ett par i 4 år 🙂 Världens underbaraste människa som jag fick spendera mina första tonår med.
När kom du ut som flata? -tidigt 2010.
Hur många gånger har du varit kär?(På riktigt!) -Två gånger.
Trivs du bra i din nya lägenhet? Ja! Jag älskar Norra Djurgårdsstaden. Det känns lite som östermalms hipsterhak. Kom hit vettja! Massa nya restauranger håller på att ploppa upp 😀
Kommer du någonsin vara med en kille igen? – Det tror jag inte. Men kanske med en (för mig) tjej som definierar sig som en kille.
Har du och Maria (ditt ex) kontakt? – Ja!
Om du fick välja en sport som du skulle utöva resten an ditt liv, vilken hade det varit? ???? – Åh! Jag som hatar sport haha.. Jadu. Bowling 😀
Om du fick vara en annan människa för en dag, vem hade du valt och varför? ???? –  Oj jösses vilken svår fråga. Jag hade nog önskat att jag var mig själv för en tid tillbaka sedan. Då hade jag haft makten att göra saker annorlunda och lyssnat till min magkänsla
Är du singel? – Nej det är jag inte! Min flickvän vill inte synas i sociala medier och det är något jag accepterar.

En bättre lördagskväll i sängen hehe

One thought on “Svar på era frågor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *