Bloggflöde

Jotex sänggavel rabattkod

Jotex sänggavel rabattkod

inlägget innehåller adlinks i samarbete med Jotex

Det fins väl inget vackrare och lyxigare än att pryda sitt sovrum med en fin sänggavel. I detta inlägg ska jag tipsa om Jotex sänggavel samt en rabattkod. Sänggavlar finns i en massa olika utföranden, material och storlekar. En sänggavel kan verkligen lyfta vilket sovrum som helst oavsett vilken sänggavel du väljer. En fin sänggavel ramar in sovplatsen på ett naturligt och vackert sätt. Det finns till och med matchande sänggavlar till husdjurets egna säng. Hur gulligt?

Jotex sänggavel rabattkod

Via länken får du hela 20% rabatt på ALLA sänggavlar hos Jotex. Denna kampanj gäller så långt lagret räcker. Detta är en Black Week kampanj som Jotex har. Rabatten dras av via länken ovan.

Shoppa sänggavlar med rabattkod här (klick) 

Sänggavel i sammet

Det finaste sänggavlarna tycker jag är dem i sammet. Det ger en härlig lyseter till rummet och extra härligt att luta sig emot. En sänggavel i sammet ger ju en härlig hotellkänsla och det vill väl alla åt? Eller det kanske bara är jag. En beige sänggavel 160 centimeter är det jag ska fynda hos Jotex i dagarna. Det gäller att passa på nu när priserna är så bra.

Köp denna vackra sänngavel i sammet här (klick) 

Jotex sänggavel rabattkod

Sänggavel 180 cm

Sänggavlar säljs i många olika storlekar. Dem vanligaste är 160 cm och 180 cm. Hos jotex hittar du sänggavel i 180 centimetimeter och 160 centimeter. Båda storlekarna finns i sammet och linne-material.

shoppa denna sänggavel här till 20% rabatt (klick) 

sänggavel rabattkod

Sänggavel barn

Just nu hittar du även sänggavel till barnsäng på Jotex. Även dessa är på rabatt så det gäller att passa på. En sänggavel till barnrummet gör hela rummet mer ombonat och mysigt.

Köp denna vackra sänggavel till barnrummet här (klick) 

sänggavel barn

Sänggavel i trä

Sedan finns det ju sänggavlar i trä. En sänggavel i trä kan bli så fint, men se bara till att du har den stilen i ditt övriga hem. En sängavel i trä andas lite chabby chic eller miniumalist. Hur snyggt och coolt som helst

Sänggavel i järn

Endast din fantasi sätter stopp för vilket material du vill ha i din sänngalev. En sänggavel i järn passar den som älskar den industriella stilen. Så snyggt och minimalistiskt.

Har ni någon sänggavel hemma hos er? Om inte så är det dags att köpa en. Missa för Guds skulle inte Jotex grymma Black Week kampanj 🙂
Hoppas ni kommer att använda min Jotex sänggavel rabattkod !

Läs mer: Black friday 2020 – rabattkoder 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *