Bloggflöde

Gör din egen julkrans till dörren

Hej kära ni! Hoppas ni håller er friska <3
Häromdagen gjorde jag och älsklimg vår egen julkrans till dörren. Det är faktiskt så mycket enklare än vad man tror. Det är ju ganska tråkigt och opersonligt att köpa en färdig i farten. Julpyssel blir sällan tråkigt eller dyrt 🙂 Det enda vi köpte var ståltråd och sidenband. Vi plockade allt vi behövde under en promenad och så snart vi kom hem började vi vårr pyssle. Det får snabbt att göra en egen julkrans 🙂

Idag har jag bara jobbat hemma. Förberett lite kampanjer, skrivit innehåll och skapat lockande content inför Black Week. Ikväll har jag ett möte sen blir det en promenad. Promenad och hämtning av en hög paket. Jag har faktiskt inte lämnat lägenheten än idag. Det har varit för mycket på jobbet helt enkelt. Ibland blir det så!

Ha en fortsatt fin dag.
Här kommer några snabba bilder från dem senaste dagarna

Kardemummabulle, thé och julpyssel. Inget slår detta.

så här håller jag mig varm i höst / vinter Fotat ett samarbete jag har. Dessa FANTASTISKA prylar har jag fyndat second hand.  Alltså denna hängare och spegel är det finaste i mitt hem. Förutom sambon och katten då hehe <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *