Kan man få ha det såhär bra

Det kanske låter klyschigt, men att få vara här på Krusenbergs herrgård är som balsam för själen. Jag har inte tidigare besökt en sån fridfull, mysig och härlig plats att vara på som verkligen tillåter avkoppling. Vi har det så bra här och jag är redan kär i gården. Jag vill verkligen komma tillbaka hit fler gånger.
I går kväll satt vi nere vid vattnet och käkade middag. Vi hade köpt med oss restaurangens mat som ”picknick” och det var ju en fantastisk idé. Efter middagen satt vi kvar ända tills solen gick ned. Vi skålade, pratade och bara myste. Jag älskar dessa två vänner, dem är så oerhört kärleksfulla, jordnära och helt min typ av människor. Att få vara på en sån här mini vacay med dem är guld 🙂
Mitt i graviditeten är det väldigt skönt att bara få göra såna här som jag vill kalla lyx. För visst har man ännu mer ”rätt” att unna sig då? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.