Slott / Herrgårdar / Hemsökta hus

krusenberg herrgård – Afternoon tea

Hej underbara läsare 🙂
Jag har knappt sovit inatt. Det går liksom inte att somna. vid 06 i morse gav jag upp och sedan dess har jag varit pigg. Denna sömnlösa period har hängt i sig ett tag nu och jag undrar om det beror på graviditeten? Kanske ska jag vänja mig vid att sova dåligt och ha lätt till att vakna. Vad vet jag. Har ni andra gravid varit med om samma period? Hur som helst. Nu ska jag berätta om vår fantastiska gårdag.

Jag älskar afternoon tea så givetvis planerade vi in det när vi checkade in här på herrgården igår. Eftersom jag föredrar salt framför sött blev jag så glad när alla godsaker kom då det visade sig vara mer salt än sött. Snittar med lax, skagenröra och andra röror är ju så gott. Men givetvis fanns det våningar på kakfatet som bara var söta och en blandning är ju helt klart bäst.

Boka din afternoon tea sittning på Krusenberg Herrgård 🙂

allt var så otroligt gott Vi tog med oss kaffe och det söta ut för att njuta av solen 🙂 Omgivningen här är fantastisk

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *