Bloggflöde

Köpa Chanel Second hand

Köpa Chanel Second hand 

Detta inlägg är ett samarbete och innehåller reklamlänkar

Att köpa en dyr designerväska som Chanel kan man lika väl köpa second hand. Designerväskor åldras med skönhet om man tar hand om dem. En vintage Chanel kan man köpa Second hand. Via ett sådant här köp kan man spara flera tusenlappar. Man kan faktiskt fynda chanelväskor och i detta inlägg ska jag berätta hur. Det finns en hel del saker att tänka på när man sa handla designerväskor second hand.

Köp Chanel second hand <– shoppa Åhléns second hand här

Det finns en tillförlitlig site att köpa sin vintage chanel väska på och det är faktiskt Åhléns. Japp du läste rätt. Du kan alltså fynda en Chanelväska på Åhlens. Det kan ju inte bli tryggare än så. Via länken ovan kommer du till Åhléns site där du själv kan spana in dessa läckra dyrgripar.

Vad ska man tänka på när han handlar en Chanel på second hand?

Som vilka andra inköp du än gör så ska du tänkte på om köpet är rätt för dig.
Frågor du bör ställa dig innan du gör ett köp är:

 • Uppfyller väskan dina krav?
 • Är väskan tillräckligt stor för att rymma dem saker du vill ha med dig?
 • Är väskan lämplig för dina vardagssysslor, eller är det en festväska?
 • Matchar väskans färger dina övriga plagg?
 • Är väskan i en tidlös design. En dyr designerväska bör vara klassisk och satsa in på en så kallad “limeted edition” sådana tröttnar man snabbt på.
 • I vilket skick är väskan?

Det finns en hel del viktiga saker att tänka på när man köper en väska second hand. Hur ser väskan ut? Hur ser detaljerna ut? Fråga säljaren efter original kvitto, serienummer och så vidare.

Hur vet man att man köper en äkta väska? 

Idag kryllar marknaden av kopior och vissa kopior på märkesväskor kan vara identiska med originalet, Givetvis är dessa kopior i mycket sämre material och är såklart inte skräddade som originalen. Som jag nämnde innan så är det viktigt att titta på detaljer. Hur ser sömmarna ut? Hur ser metallerna och loggan ut? Finns serienumret med? På alla Chanel väskor finns ett serienummer inuti väskan. Titta på det och jämför det numret med väskans “id kort” som medföljer vid köp. Fråga även efter original kvittot. Ett gyllene knep jag alltid har med mig är “är väskan för billig för att vara sant?” Om svaret är JA på denna fråga är väskan förmodligen fake.

Köp Vintage på Åhléns Second hand <—här

I dag blir second hand och vintage plagg mer och mer populärt. Desigenrväskor som Chanel och Louis Vuitton ökar i värde och många kvinnor önskar en av dessa fina väskor. Hos Åhléns kan man garanterat köpa en 100% äkta väska med tryggt köp.

 På Åhléns nätbutik kan du nu ha chansen att klicka hem kvalitativa vintagekläder och second hand-plagg från alla möjliga årtal och säsonger. Utöver detta har Åhléns självklart även vintage skor och second hand-accessoarer i alla stilar. Det finns flera goda skäl till att välja att handla second hand. Jag har redan lagt vantarna på mitt första köp. Jag är så lycklig över att bästa Åhléns har öppnat sin second hand. Skulle du kunna tänka dig att köpa Chanel Second hand ?

Åhléns Second hand märken

Förutom att köpa en Chanel Second hand kan man fynda andra varumärken på Åhléns som till exempel:

 • Louis Vuitton
 • Burrberry
 • Miu Miu
 • Hermes
 • Prada
 • Cartier
 • Gucci
 • Chloé

Kan ni tänka er att köpa en väska på Åhléns Secondhand site? Skulle vara nyfiken att veta 🙂
Hoppas ni gillade detta inlägg 🙂

Jag har shoppat både Chanel på Second hand, men också i deras butiker.

Köpa Chanel Second hand Köpa Chanel Second hand Vintage shopping åhlens åhlens second hand

Läs mer: Louis Vuitton och Chanel shopping i Paris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *