Bloggflöde

Post Black week

Hej och godmorgon kära ni!
Idag är det måndage (igen) och en hel “Black Week” vecka har swishat förbi. Jag har jobbat så mycket och så hårt under veckan så det ska bli skönt med en lugnare vecka och fokus på ett antal mindre projekt. Idag är det ju Cyber monday och ni får mer än gärna spana in mina “cyber monday kampanjer” (klick).
Nu ska jag dricka kaffe, sätta mig i ett möte och bara jobba på. Det är märkligt det där hur livet har förändrats. Alla fysiska möten har bytt ut till dem digitala. Idag tar man för givet att ens möten är hemifrån och över datorn. Detta år kommer helt klart att gå till historien. Undrar hur framtiden kommer bli? Kommer vi alltid att vara så här försiktiga? Kommer människor att använda munskydd i sociala sammanhang och kommer många av våra möten vara online hemifrån? Jag har så många frågor och så mycket funderingar.
Vad tror ni?

Ha en fin start på veckan kära ni.
Detta är lilla jag i skrivandets stund. Naket ansikte med loungekläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *