Bloggflöde

Kvällen i bilder

Hej kära ni <3
Måndagskvällen i sitt esse. Jag och min kärlek har idag varit på ett gemensamt spännande möte. Vad det handlar om kommer ni att få reda på längre fram. Efter det beställde vi en massa mat, la ansiktsmask, packade upp bud och bara myste. Jag köpte en massa sushi, vårrullar och edamemeböner. Jag har en dag idag då jag är sugen på precis allt. Ni kanske känner igen det?
I morgon är det jobb på Kungstagan sen ska vi iväg till mina svärföräldrar för se forbollsmatchen Sverige – Island. Till och med jag är taggad. Det kan man ju inte tro.
Nu ska ni få se lite bilder ifrån kvällen.
Bästa sheetmasken i storpack. Ni kan köpa dem med min Lyko rabattkod — klick Men alltså… MUMS Sånt fint bud från Spalt PR och Boohoo Favoritskorna i budet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *