Bloggflöde

på biofilmen “Greenland”

Hej kära ni <3
Jag måste bara få berätta om filmen “Greenland” som jag, Livia, min syster och Mari såg på i Mall of Scandinavia i lördags. Den var sååå bra. Från den stund filmen började tills filmens slut var den spännande. Många av dessa filmer där det sker naturkatasrofer kan vara väldigt osannolika. Men denna har helt värt om. Den handlade i kort om att olika kometer träffade vårplaney och gav oss förödande påföljder. Jag fick i ärlighetens namn lite ångest och kände mig rädd under filmens gång eftersom att jag är så nojig över sånt här. Hur som helst var filmen så bra och jag kan verkligen rekomendera er “orädda” att se den hehe.
Innan filmen så åt vi en magisk god middag inne i Mall og Scandinavia. För mig blev det indiskt 😀

Invigde en ny blus ifrån ChiquelleGo middag. Satt precis intill ett sushiband som snurrade konstant. Bara att plocka på sig det man vill 😀 Jag ocg min syster <3  När man inte bara kan välja popcorn  Hur lika är vi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *