Ledighet i Arvika

God morgon älskade ni!
Leonard väckte mig strax innan 06 i morse och sedan dess har vi bara myst i soffan hemma hos mamma. Morgnarna med honom är så underbara. Det är så mysigt att bara vara han och jag när alla andra sover. Vi har facetimat med morfar och visat allt fint Leonard fått under vistelsen i Arvika. Han är så kittad för sommaren. Igår köpte vi en flytväst till honom, ännu en solhatt och massa kläder 😀 Igår vår vi även och fikade på ett café jag älskade som liten. Här var jag ofta tillsammans med mormor. Minns att hon alltid beställde en kaffe och en bit av budapesttårta eller en ”klengås”. Varje gång jag är i Arvika slås jag av hur lugnt det är på gatorna. oftast möter man inte en enda själ. Det är skönt på ett sätt, men samtidigt väldigt sorgligt.
Det är mysigt att komma ”hem”, men jag blir snabbt ganska rastlös också.

Idag är det fredag och vi har planerat en liten utflykt till vattnet. Det finns väldigt många vackra platser här. Ännu finare blir dem när våren blommar.
Ha en underbar fredag! Vi hörs senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *