mjuk home rabattkod

mjuk home rabattkod

Nej, men alltså! Jag är såld. Ni måste testa tjänsten Mjuk. Här kan du som provatperson både köpa och sälja möbler via marknadsplatsen. Jag är så imponerad. Än så länge har jag ”bara” köpt möbler. Men det kommer inte dröja innan jag kommer att säkja via mjuk också.

mjuk home rabattkod <– Shoppa här

Via länken ovan får du just NU 10% rabatt på allt som du shoppar.
Ange kod: FÖRSTA för 10% rabatt

Vad är Mjuk home

Mjuk är nog det bästa som hänt för oss inredningstokiga som ändå vill bespara miljön. Jag skulle säga att Mjuk är som en digital marknadsplats för begagnade möbler och design. Perfekt för oss som vill leva mer cirkulärt. Helt rätt i tiden! Mjuks mål är att göra processen så enkel och effektiv som möjligt för dig som ska sälja och köpa. Du slipper bland annat alla jobbiga förhandlingar, att bära till sjunde våningen utan hiss eller oroa dig för kvalitén på det du köper. Det nya sättet att köpa och sälja möbler helt enkelt. Testa vetja! Det har jag gjort 🙂

Mjuk omdöme

Slipp allt krångel med kånkning av begagnade möbler. Mjuk hjälper dig med allt. Jag är väldigt nöjd med tjänsten då jag testat att handla via dem. Personalen på Kundtjänsten är så trevligaoch svarar väldigt snabbt. Jag är så nöjd kund. Leveranserna är väldigt smidiga skulle jag säga 🙂 Inte så farligt dyrt eller. Vill du så kan du hämta dina möber själv. Det är gratis.

Nu vet ni vart ni ska spana på möbler nästa gång ni behäver något nytt. Tänk till en extra gång innan du köper en ny ny sak från ett varuhus. Ha som vana och spana vad som finns på andrahandsmarknaden innan du slår till. Mycket bättre för både miljö och plånbok.

Hoppas ni gillade detta inlägg. Se nu till att spana in Mjuk 🙂

mjuk home rabattkodDenna fantastiska spegel är antink och köpt second hand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *