Leonard Johan Gilbert

Leonard Johan Gilbert vår son! Igår döptes han i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm. Det blir svårt att ens försöka återberätta dagen igår. Vi kunde aldrig drömma om att Leonards dop skulle bli så fint. Vi blev överrösta med kärlek och att vi och Leonard har så mycket fina människor omkring oss är så fantastiskt. Jag är så lycklig över det.

Jag tänkte visa er lite snabba bilder från mobilen som togs av lite olika människor i går. Vi hade vår underbara vän Letícia på plats som fotograf men bilderna hon tog får ni se lite senare.

Mamma, pappa, jag, Livia och Leonard var framme vid kyrkan redan 08:30 i går morse. Jag älskar att ha god tid på mig, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Vi hade fyllt två bilar med dekoration, tårtor, blommor och ja allt som skulle med. Vi hyrde nämligen den vackra församlingslokalen samt personal intill kyrkan där kaffe och lunch hölls efter dopet. Personalen som tog hand om oss och dopet hade gjort det fantastiskt fint med dukning och långbord. Vi fick vara med och peka samt berätta om hur vi önskade det. Svärmor hade gjort fantastiska smörgåstårtor och min mamma hade bakat. Allt blev perfekt och jag kunde aldrig tro att det skulle bli så bra. Jag har varit så nervös inför denna dag. Jag är så mån om att alla ska ha det bra och att allt ska vara perfekt och det blev de.

Halv elva kom fotograf Letícia för att börja fota oss utanför kyrkan. Sedan mötte vi upp prästen för att gå igenom själva dopakten. Väl i kyrkan mötte jag upp Gudfar Richard, Gudmor Kashmir och min underbara bästis som flugit från London för att sjunga för Leonard. Om jag blev varm i hjärtat när jag såg dem.  Charlotte sjöng låtarna ”your song” med Elton John och ”you’ll be in my heart” med Phil Collins. Två låtar jag älskat i hela mitt liv. Jag har så mycket fina minnen med dem.

11.3o började dopet och vi alla var så nervösa och pirriga. Både Livia och Richard läste ur bibeln till Leobard. Det var så fint. Prästen Sofia är för övrigt helt underbar. Henne vill jag ha som väninna och i framtiden vill jag att hon viger mig och Livia.

Tusen tack alla som kom. Tänk att människor kom från både England och Värmland för oss <3

Nu ska jag visa er en massa bilder.

Fotografering utanför kyrkan innan dopet.

Min alldeles egna lilla familj

Så pirrigt innan dopet

Livia fick hälla upp dopvattnet

Lite mingel

Bänkbild på familj

Matpaus precis efter dopet

Sedan blev det lite foton med familjen

<3 Innan alla gäster kom för lunch / fika

Min lilla glada älskling innan fikat

Sååå goda smörgåstårtor

Leonards presentbord. Han fick så mycket fint

Fantastisk tårta från dintårta.se

Fina vänner och familj

<3

<3Älsklingen bytte om till finkläder

Sedan gav han upp en stund <3

Bästis <3

Moster och Leonard

Patricia kom också på dopet 😀

2 reaktioner på ”Leonard Johan Gilbert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.