Om jag var en klänning

Hej kära läsare!
Vi är så trötta efter dopet och helt plötsligt har jag så mycket tid haha! Finns inte så mycket att göra, eller planera inför längre. Ni som känner mig kan säkert förstå att jag börjar bli lite rastlös. Vad ska jag nu sysselsätta mig med? Jag får helt enkelt starta upp något nytt projekt 🙂

Leonard har sovit så mycket sedan dopet vilket jag förstår. Han var så duktig! Igår hade vi även Livias kusin och hennes dotter här 🙂 Alba som hon heter är bara en månad äldre än Leonard och det är så roligt att se dem tillsammans. Jag tror att dessa två kommer ha så många roliga stunder framöver 🙂

Nu vill jag visa er den finaste klänningen jag äger just nu! Denna rosa dröm kommer från Na-Kd och i ett instagram samarbete med dem kan jag ge er koden: EMMAJENNIE20 som ger er 20%. Koden är giltig tills på torsdag 🙂 Passa på att unna er något fint till våren. Dem har så mycket fina kappor bland annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.