Liewood omdöme

Liewood omdöme 

– Inlägget är i ett betalt samarbete med Bonti –

Om jag måste välja ETT varumärke som jag älskar inom barn och baby så är det Liewood. Varumärket Liewood kom vi i kontakt med via min älsklingsbutik Bonti. Vår kärlek till detta brand har verkligen vuxit. Det började med att vi köpte ett babynest med handtag som vi älskade. Sedan dess har vi bara fortsatt att samla på oss användbara plagg och saker från just Liewood. Idag har Leonard både snuttisar, nappar, serviser, nattlampa och leksaker ifrån Liewood. Dessa är en riktig hit här hemma.

Liewood omdöme

Jag som förälder älskar detta märke lite extra då produkterna är så otroligt fina (fniss) i både färger och form. Deras design och materialet som varorna är gjorda av är mycket genomtänkt. Liewood skapar deras produkter av organiska textilier er och av andra material som tar hänsyn till både barnen och naturen. Hos Bonti hittar du ett stort sortiment av varumärket. Jag kan verkligen rekommendera er att spana in varumärket via länken nedan.

Shoppa Liewood här <— Klick

Nu vill jag visa er vad jag jag klickad hem senast. Vi är så nöjda!

Liewood omdöme Som jag sagt innan är Leonard så ”kräsen” på nappar. Det finns INGEN napp han tar förutom dessa från Liewood. Nu har vi totalt 12 stycken nappar från detta märke. OM en eller några skulle försvinna, vilket dem har en tendens att göra… Jag är helt kär i dessa nappar då dem är så söta. Leonard stoppar hellre fingrarna i munnen och suger på dem än att ta en annan napp.

Liewood omdöme Vi beställde också en ”skattkista” där vi förvarar lite hårspännen och annat smått till honom. Vi köpte även på oss lite fingertandborstar.

Liewood omdöme Här ser ni det vi beställde i förra veckan. Allt kommer från älskade Bonti.  Liewood omdöme Nattlampan som man enkelt laddar upp är en succé så nöjd Liewood omdöme med sin Liewood snuttis som han haft sedan han föddes.  En nappförvarings burk. Så söt.

Liewood omdöme Badleksaker och pipmugg med sugrör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *