Bloggflöde

Babynest med handtag

Inlägg i ett betalt samarbete med Bonti

Vi har så många fina och bra babynest här hemma. Men sedan upptäckte jag att det faktiskt finns babynest med handtag. Varför har ingen sagt detta till mig innan? Och hur kan jag ha missat? Jag har i alla fall ingen aning… Men detta babynest kommer att förändra mitt liv. Nu när min bebis är så liten är det en sån stor fördel med att babynestet har handtag så att man (utan att bebis vaknar) kan bära med sig honom runt om i lägenheten. Också så smidigt att lägga detta babynest i vagnen och lyfta upp när man vill ta upp honom. Hur som helst har jag i alla fall klickat hem ett babynest med handtag från bästa Bonti.
Bonti är en butiks om har allt för barn, jag skulle säga att dem är proffs inom området. Jag har handlat så många gånger hos dem och jag har alltid varit så nöjd. Även deras fysiska butik här i Stockholm är underbar <3

Babynest med handtag

Det är detta babynest på bilden nedan som jag klickat hem. Jag tyckte det var så sött med mönstret och färgen. Detta babynest kommer från märket Liewood. Just nu har Bonti faktiskt en kampanj på detta varumärke.
Du får 20% på allt från Liewood! Kampanjen gäller t.o.m 19/9 och så långt lagret räcker.

Shoppa till 20% rabatt här (klick) 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *