Babynest med handtag

Babynest med handtag

Inlägg i ett betalt samarbete med Bonti

Vi har så många fina och bra babynest här hemma. Men sedan upptäckte jag att det faktiskt finns babynest med handtag. Varför har ingen sagt detta till mig innan? Och hur kan jag ha missat? Jag har i alla fall ingen aning… Men detta babynest kommer att förändra mitt liv. Nu när min bebis är så liten är det en sån stor fördel med att babynestet har handtag så att man (utan att bebis vaknar) kan bära med sig honom runt om i lägenheten. Också så smidigt att lägga detta babynest i vagnen och lyfta upp när man vill ta upp honom. Hur som helst har jag i alla fall klickat hem ett babynest med handtag från bästa Bonti.
Bonti är en butiks om har allt för barn, jag skulle säga att dem är proffs inom området. Jag har handlat så många gånger hos dem och jag har alltid varit så nöjd. Även deras fysiska butik här i Stockholm är underbar <3

Babynest med handtag

Babynest med handtag <– Shoppa billigt här

15% rabatt via länken ovan

Det är detta babynest på bilden nedan som jag klickat hem. Jag tyckte det var så sött med mönstret och färgen. Detta babynest kommer från märket Liewood. Just nu har Bonti faktiskt en kampanj på detta varumärke.

Vi har varit och är så nöjda med vårt babynest och det kommer från märket Liewood

Nest till bebis med handtag i vagn

Vill man låta sin bebis fortsätta att sova ostört även efter promenaden kan man med denna typ av nest enkelt lyfta ur sin bebis från vagen. Utan att hen vaknar, Detta tycker vi har varit väldigt smidigt.

Babynest med handtagDetta babynest med handtag har ett så fint mönster. Vi är somsagt väldigt nöjda med detta. Man kan enkelt tvätta det i tvättmaskinen. Väldigt smidigt.
Hoppas ni gillade detta inlägg och att ni fick lite tips på babynest nu.

Stor kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *