Lika som bär?

God morgon på er!
Leonard slog upp sina blå redan 04 i morse. Men så dags var det inte morgon, det tycker i alla fall inte jag. Han vägrade sova i egen säng så jag lyfte över honom till oss. Då sov han i 45 minuter till. Så klockan 04:45 satt jag med mitt morgonkaffe tillsammans med Leonard och lekte. Underbart! Nu är klockan strax efter 09 och jag har precis fått han att somna igen. Då passar jag på att (för en gång skull) dricka en varm kopp kaffe tillsammans med datorn. Det är ju mina rutiner. När han sover bloggar, jobbar jag eller städar. Dagarna är långa, men jösses vad snabbt dem går.

Min mamma och lillasyster är just nu påväg till Stockholm. Dem ska gå på skansen idag och se Allsången. Men innan det är dags för det så kommer dem hit och hälsar på. Det ska bli så mysigt att få lite tid tillsammans. Det är inte för ofta man hinner umgås. På tal om min mamma så skickade hon denna bild till mig igår. Visst är Leonard lik mig här?? Det är ju helt galet. Jag croppade bilden och skar bord min syster för att skicka vidare till min pappa. Han svarade ”vad gullig han är Leonard”. Han kände alltså inte igen sin egen dotter, utan trodde det var sitt barnbarn… 😂 Leonard må vara likt mig till utseendet men jag är helt säker på att han kommer att få mamma Livias personlighet.

Jag och min storasyster Jessica år 1992

Det var den vänstra bilden jag skickade till pappa… haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *