Lite allt i allo

Hej på er!
Fryser ni lika mycket som jag? alltså inte bara jag som hackar tänder då?? ; ) haha! Men faktum är att jag älskar kylan och framförallt när det är så kallt att allt glittrar ute. Det är en sån härlig känsla. Hej vinterland! 
Jag trivs så bra med tillvaron här, så bra så att jag överväger att hyra ut min lägenhet i Göteborg.
Under veckan som gått har jag varit med kompisar, tränat med Stephanie, träffat fina Rebecca och umngåtts med Jessica och Mari. Jag har även hinnut med att inflamera armar…. Inte kul alls.
fick en mindre kul överraskning också när min dator bara la av i torsdags. Jag ringde en tele support omgående (inte helt gratis om jag får säga så) han kunde tyvärr inte hjälpa mig så jag letade upp den snabbase datorserviceen stället här i Stocokholm och lämnade in den där. I dag ringde dem och berättade att de inte kunde rädda min dator. Men en psooitiv överraskning hade han och det var att han hade lyckats rädda alla bilder och dokumet, etc. När jag hade betalt en svindyr summa för det och kommer hem glad och i hoppp om att ha bilderna räddade, finns inte en enda bild på den externa hårddisken jag köpt. Jag blev jätteledsen. Ja, ni anar sälkert min panik. Men man kan ju tyvärr inget göra. Men där finns allt i bilder från vintern, våren, sommaren och hösten´10. Jag är verkligen jätteledsen. Men i morgon ska jag ta mig till Apple Store och titta på en MacBook och för hoppingisvis komma hem med en också : )

Nu ska jag sova, men natti på er som är vakna! Puss på kinden ♥
Ps. klä på er mycket, det är kallt ute!


Tror det är den här som är mest aktuell för mig. Men somsagt ska kolla mer i morgon : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.