HÖSTLIGT inlägg

Hej på er!
Under dagarna har jag varit ”borta från bloggen” har jag hunnit med en massa. Bland annat träffat en del bekanta här i Stockholm och bara haft det mysigt och fikat : ) Jag nämnde ju att jag skulle börja provträna idag, men jag kunde inte hålla mig så i fredags blev ett gymkort från STATS mitt. Mycket trevligt gym. Idag var även Mari och Jessica varit med mig på gymmet, men de tittade bara på dom små latmaskarna ; ) Innan det var dags för dem att åka hemåt hann vi med en mysig middag och en sväng på stan. 


Smygbilder tog dom, haha! Jag ger verkligen allt, jag har ingen kondition överhuvudtaget men jag försöker och gör mitt bästa. 
Har planerat att jag ska gå till gymmet i morgon förmiddag innan det är dags för jobb : )
Fick ett par härliga ”gymleggings” (som jag kallar dem för) av syrran, tack så mycket! en komigång present kanske? ; ) hehe. Vattenflaskan köpte jag idag! 
Detta var förra veckan det… Nu är det nya tag! hehe nee, men jag ska faktiskt få äta det jag vill, men med måtta. Jag börjar träna för att komma igång och må bra, orka mer och få bättre hållning.


Favvo-stövlarna på, dem hör hösten till : )
Gillar inte att det är första november i morgon. Det är enligt mig den tråkigaste och gråaste månaderna av dem alla. Tycker nästan alla årets månader har sin charm, men i November hittar jag ingenting. Tur man har något som lyser upp ens tillvaro denna tråkiga månad : )

Måste berätta en annan kul grej, när jag och Mari hade vinkat av Jess gick vi förbi några unga men som satt och spelad och sjöng för kung och fosterland i tunnelbanan. De såg rätt trötta och magra ut så vi gick dit och slängde en 200g Marabou chokladkaka i deras gitarrfodral… Jag kan säga att den såg rätt ensam ut där bland alla pengar, men jag tro den uppskattades mest : ) haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *