Bloggflöde

Lite blandat ifrån veckan

Hej godingar <3
Fredag, ösregn och en effektiv jobbdag. Dessa tro ors förklarar min fredag hemma. Jag passade på att gå upp tidigt för att få undan en massa jobb som släpat mig i hälarna. Jag har legat lite efter med en del projekt i och med flytten. Men nu lagom till helgen ligger jag i fas igen och det känns så himla bra 🙂 Veckan har minst sagt varit tumult med ett flertal vändor till Ikea och byggvaruhus. Men nu så. Det tar sig. Hur mår ni? Längesedan vi pratade och hade en frågestund. Ni vet väl att ni kan fråga mig allt här i bloggen och ni kan vara anonyma.

Nu vill jag passa på att visa er lite från veckan.

Jag har ett samarbete tillsammans med bästa Mymuesli på min Instagram och nu vill jag bara passa på att återigen tipsa er om dem. Just nu får du en Morsdag müsli gratis via min länk här. Passa på att ge mamma denna godsak.

Så så fin förpackningen ärÄter en skål med Müsli från Mymuesli varje dag <3 Så himla gott och lätt att få i sig.

Häromdagen var jag på salong Fåfäng då Graaf Ledin bjöd dit mig. Lanza och HH Simonsen var verktyg och produkter som skulle användas vid dagens sessension. Om det var skönt att bli ompysslad som stressad blivande mamma mitt i ett flyttkaos. Jag blev så nöjd

Före

Efter. Glamourösa vågor a lá 1920-talets Hollywwod. Tack tack tack

2 thoughts on “Lite blandat ifrån veckan

  1. Hur har ni tänkt med att visa eran son på din Instagram & här på bloggen? Det är ju väldigt mycket prat om det just nu. Hade varit roligt att höra din syn på det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *