Livets älskade kontraster

Jag är så himla ombytlig! Jag älskar storstadens muller, pulserande gator, nära pubar, shopping och ett hektiskt liv. Jag drivs av höga tempon, lyxiga omgivningar och mycket liv omkring mig. Jag får en sådan boost av det. Det måste alltid hända saker för att jag ska kunna känna mig tillfreds! Men… Jag har också en helt annan sida. En sida som många av er inte kanske känner till. Men jag älskar också att bara få krypa ihop, eller krypa in i mitt kräftskal och vara i fred. Därför trivs jag bäst på mitt älskade Lidingö. Här kan jag få vara i fred, vara precis den jag är med träningskläder, sneakers och ”dagen efter hår”. Jag älskar det! Mixen av båda världar är bäst och det är just då jag trivs som allra bäst. Jag vill inte ha 100% storstad med aldrig heller 100% småstad / landet.

I förmiddags var jag ute med min lilla familj och gick favoritvarvet här på Lidingö. Jag drömmer ju om en villa här. Men i dagsläget ligger dem fristående villorna på 30 miljoner och uppåt. Det innebär att jag måste kämpa ännu hårdare med min business. Men fortsätter allt i denna takt så kanske vi inte behöver vänta så länge. Under dagens promenad såg jag ut som jag beskrev det ovan, som pricken över i:et hade jag också några droppar tandkräm på tröjan. Livet ändå! Helt underbart.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på Robinson med min kärlek. Jag hejar på Jessica.

Hur vackert? Här växte Raoul Wallenberg uppMin familj <3 Denna otroliga glassbar ligger precis nedanför oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.