Upplevelser

Lunch på Mälarpaviljongen med båten

Hej älsklingar <3
När klockan slog tidig lunch så hoppade jag in i en taxi som tog mig till söder där jag möte upp bästa tjejerna, Luana och Isabell. De frågade om jag ville hänga med på en lunchtur med båten och såklart ville jag det <3 Älskar ju att umgås med dem. Luana har såna skills på sjön och kan verkligen hantera en båt så jag är i trygga händer 🙂 Vi åkte en liten tur med båten innan vi la till vid Mälarpaviljongen för lunch. Det är ju himla smidigt att man kan parkera direkt intill bryggan där man senare kan äta. Lyx!
Vi var så hungriga så det blev lunch med en gång. Jag valde pannbiff med potatismos, det kan liksom inte bli fel 🙂 Här satt vi och njöt av stekhet sol, härlig vind, god mat och ett fantastiskt sällskap. Vilken lunch hörni! Helt i min smak 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *