Bloggflöde

Lunchmöte och ärenden

Hej bästa ni <3
Idag har det varit en riktig fixar-torsdag för mig! Jobbade som vanligt under morgonen. Svarade på mail, skrev lite artiklar och planerade in nästa veckas samarbete. Vid lunch tog jag en taxi in till Vasagatan där jag mötte Jennie. Vi käkade lunch tillsammans på Sheraton hotell. Under lunchen hade vi även möte med en tredje part. Efter lunchen sprang jag lite ärenden och avslutade rundan på stan vid Mio City. Jag hade nämligen sett några krukor som jag blev förälskad i. Jag kunde inte låta bli att slå till. Det fick bli 5 st krukor och lite dekoration till hemmet. Problemet var bara att krukorna vägde SÅ mycket mer än vad jag kunde föreställa mig. Säkert en 7 kilo styck.. Detta slutade med att jag var tvungen att be om hjälp då det blev så mycket. Personalen på Mio var så gulliga. De bar ut mina svintunga påsar till taxin där chauffören tog över. Så snällt 🙂 Har verkligen haft tur med fin service och fina människor idag. Det är inget man ska ta för givet inte.

Nu ska jag dekorera här hemma. Det är ju det absolut roligaste att flytta. Livia har inget intresse i det. Försöker få med henne och visar henne allt om hur jag tänkt. Men jag märker snabbt hur ointresserad hon är haha. Nu har jag slutat fråga och hoppas att hon gillar det jag kommer hem med.

Torrsk med potatismos på Sheraton Hotell. Så gott Maccarones till efterrätt Promenerade sen till Sveavägen för att shoppa på Mio. Märker verkligen för varje dag hur jobbigare allt blir med magen. Men nu är det inte långt kvar I taxin påväg hem 🙂

One thought on “Lunchmöte och ärenden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *