Lyxigt att bo såhär

Vi bor fem minuter ifrån idyllens idyll. Tänk att vi så enkelt kan ta oss ner till vattnet såhär på en liten promenad. Det är lyx! Speciellt om man som oss älskar att vara ute, picknicka och njuta av enkelheten. När man har två barn såhär så orkar man inte ta sig iväg varje dag och just därför är jag så tacksam över att vi kan få bo såhär. Igår mötte vi upp vår fina vän och barn för att tillsammans ha en mysdag vid parken. Vi hade både picknick, fikamys och glass tillsammans. Barnen lekte vid vattnet i timmar medans vi föräldrar fick fin tid ihop. Tänk att man kan få ha det såhär bra. Jag är så tacksam för både vädret, fina vänner och min familj. Allt är ju så mycket enklare med att ha barn på sommaren. Det är verkligen bara att plocka vagnen full med fika, vatten och leksaker och att gå ut.

Nätterna med bebis går verkligen fram och tillbaka. Natten tills idag var bra. Han åt 4-5 gånger och sedan somnade han om direkt. Vissa nätter vill han vara vaken i ett par timmar efter maten och sedan vaggas till sömns. Just dessa nätter kan vara lite tuffare… Men i det stora hela känns det helt okej 🙂 Leonard och Livia sover som jag sagt i hans rum och det går superbra. Han kan komma in till mig på morgnarna och mysa när jag ammar och det är så himla mysigt <3

Idag är det mors dag och det ska firas hela dagen tillsammans med mina svärföräldrar, Det ska bli himla mysigt.
Önskar er en fin fin söndag.

Såhär såg dagen ut igår:

  sommarbarnet som njuter bebisgos fina vän <3 tänk att få sitta såhär <3 Nyp mig i armen  finns inget som slår denna doft Min upptäckare Glass i stora lass 🙂 Aga har en fantastisk glassbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *