Majsan är bara för goo

Har fått ett mycket fint välkomnande här på finest, tackar och bockar för det 🙂

När jag läste majs inlägg om mig fick jag verkligen en tankeställare. Shit vilken resa jag reser och shit vad mycket som kommer hända i framtiden. Jag är verkligen en tjej som hittar på saker och det kommer jag inte sluta göra.
Shär här skriver Majs i sin blogg :

”Jag bloggade tidigare att jag ska försöka värva över så många nya bloggare jag kan. Inget jag kommer att arbeta febrilt med, men kanske någon gång då och då? Nu harJennie från Arvika men bosatt i Göteborg och med flytt till Stockholm börjat att blogga. Hon är ung och nyfiken. Vilken läggning hon har bryr jag mig inte om. Det räcker med att hon är söt och trevlig. Tänk när ni kan sätta tänderna i henne? Försöka går ju men hon har bara Mariette Hansson i tankarna. Tjejen kom in på en utbildning i Italien men tog inte chansen. Hon skulle skulle ha kunnat bli årets nya kändisfrisör. Ja, ja. Hon är ung och har hela livet framför sig. Kolla in hennes blogg och stötta henne med resan från Göteborg till underbara Stockholm!” 

(Jag och mariette på en pizzeria i Halmstad)

Visst följer ni med mig på mina resor? och flytten från Gbg till Sthlm? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *