Om en vecka…

Om en vecka tar jag studenten och detta känns helt ofattbart. Jag har redan bott i Göteborg i tre år och gått klart gymnasiet. Gymnasiet som låg så lång borta för att tag sedan och nu är det över. Jag kommer ihåg som kvällarna i börja av ettan då jag bara längtade hem, hem till Arvika och tryggheten Det fanns ingen mamma som fanns där och ingen som såg till så att lilla jag fick mat i magen utan det var jag själv. Det blev en så himla stor kontrast från att få allting och bli bortskämd med allt till att stå på helt egna ben. Det har varit tre fruktansvärt tuffa år, men också de roligaste i hela mitt liv. Jag kommer ha massor av fantastiska minnen med mig från gymnasietiden. Inte nog med att jag fått en frisörutbildning i bagaget utan jag har vuxit enormt som person, jag har varit tvungen att bli vuxen fort och ta ansvar över mig själv. På torsdag blir jag fri, och då vet jag inte vart ödet leder mig..Men jag låter ödet faktiskt bestämma det blir bäst så…<3

På torsdag är det dags då. Då springer jag ut till friheten!

Visst har jag en fin tavla i bakgrunden? 🙂

Nu ska lilla jag föröka att få lite sömn, inte lätt det när man har så ont i kroppen. men men jag ska ta en till värktablett så får vi hoppas på det bästa. Sov sött. puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *