Bloggflöde

Måla och skåla Stockholm

Hej raringar <3
Jag bara måste berätta om en sån härlig upplevelse jag var med om i måndags. Min fina vän Luana bjöd in mig till en henlig födelsedagsfest som skulle hållas på “Måla och Skål. Festen var för hennes lillasyster som fyllde hela 20 år. Måla och skåla är ett Amerikanskt koncept som går ut på att man just ska måla, skåla och ha så trevligt som man bara kan. Det bästa med komceptet är att man inte behöver ha några som helst flrkunskaper om målning. Vi hade så kul hela kvällen och allas kreationer var så fina. Isabell (födelsedagsbarnet) var så nöjd och Luana hade gjort det så bra.
Jag längtar tills JAG får ordna en överraskningsfest någon gång och är aktiviteten i alla fall given 🙂
Här kommer lite bilder från kvällen 🙂

Nu ska jag springa lite ärenden i stan innan jag ska packa ihop det sista inför vår vecka i skärgården. Gud vad jag längtar. Har ett sådant behov av att lämna stan känner jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *