Festligheter

Mammas 60-årsfirande

Hej finaste läsare!
Jag har haft en helt fullspäckad helg med en massa firande av mammas 60-årsdag! I fredags eftermiddag kom mamma och min bror upp till Stockholm för helgkalaset. Firandet startade redan i fredags med tacomiddag hemma hos min syster och hennes fru. På lördagen vaknade vi tidigt för att göra oss i ordning för mammas överraskning. Hon hade ingen aning om vad dagen hade att erbjuda, men vi syskon plus respektive hade bokat allt under hela helgen. Först ut var brunch på steninge slott. Här har jag varit tidigare och jag vet att mamma hade älskat denna plats. Brunchen var magisk. Så mycket gott att välja bland. Jag fokuserade på den kalla buffén och sedan kom jaf inte längre då jag blev proppmätt haha. Det brukar ju bli så! Innan vi åkte vidare promenerade vi i allén och runt slottet. Nästa destination blev Mall of Scandinavia. Här blev det lite shopping, drinkar och manikyr. Mamma fick så fina naglar, vilket var något hon verkligen uppskattade 😀 Efter shoppingen här åkte vi vidare hem till oss där kvällen avslutades med ost, kex och frukt.

Under söndagen, mammas 60-årsdag blev det smörgåstårta som min systers fru hade gjort, presentöppning och besök av mina svärföräldrar. Vilken helg hörni! Jag var helt slut igår. Slut i kroppen, men så lycklig. Så glad över att mamma uppskattade allt. Hon fick så fina presenter av oss alla. Något vi gav henne var bland annat en Iphone och en resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *