Leonard

Leonards sömn

God morgon hjärtan <3
Det känns så otroligt ovant att kunna sitta vid datorn, helt stört numera. Det är nämligen så att lilla Leonard och Livia sover och så passade jag på att smyga upp ur sängen, ta mig en kopp kaffe för att sätta mig vid datorn. Jag älskar tid för mig själv och jag passar på så mycket jag kan, de få dagar Livia kommer att vara hemma under vardagar.
Jag har fått en del frågor om hur bebis sover om nätterna och hur hans matrutiner ser ut. Vår bebis sover väldigt oregelbundet på nätterna. Vissa nätter vaknar han var och varannan timme för mat, medans vissa nätter (som inatt) vaknar han var tredje timma (drygt) för mat. Ibland somnar han direkt när man lägger honom och ibland så gnyr han i timmar innan han somnar. Det är alltså väldigt olika! Jag hoppas så att vi får en bebis som gillar att sova om nätterna.

Idag är han tre veckor och det känns mer och mer som att jag kommer in i detta med tuffa nätter och lite sömn. Den första tiden var hemsk och jag kände mig som ett vrak. Givetvis kommer det bli oerhört tufft att ta varje natt och dagar själv, men jag väljer att peppa mig själv och tror på att det kommer gå bra. Jag måste ju klara det 🙂

Idag ska jag få lite ensamtid i stan. Jag ska träffa upp en vän för tidig lunch / fika och sedan tänkte jag gå iväg och shoppa lite. Leonard behöver kläder i mindre storlek hehe.

Påväg till BVC för mätning och vägning

så smidigt att bara hoppa in i en taxi och ha med sig babyskyddet Våran godaste prins <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *