Mathem recension

– Mathem rabattkod –

Inlägget innehåller reklam / adlinks för Mathem.se

Hej underbara läsare!
Idag ska vi prata om mat och att handla mat online. Jag tror att dem flest vet vad mathem är och vad dem erbjuder för tjänster. För dem som inte vet så ska jag berätta att mathem är kort och gott din matbutik på nätet. Denna fantastiska idé grundades för att underlätta för oss i detta stressiga sammhälle.

Det är så enkelt och smidgt att handla mat på mathem. Dem är den srörsta matbutiken på nätet och dem erbjuder ett stort ekologiskt sortiment. Det är tryggt att mathem har hållbarhetsgaranti som gör att kunden känner sig trygg med att alla varor ska vara fräsha. Se nu till att använda min rabattkod som ger er hela 150 kr rabatt på hela ert köp. Klicka er vidare på länken nedan för att utnyttja rabattem

Mathem rabattkod <— klick

200 kr rabatt för nya kunder med koden NY150kr – gäller via länken ovan
Giltig tillsvidare

Nu ska jag berätta om Mathem och deras skärgårdsleverans. Detta är en sån fantastisk idé. Ön jag och L bodde på i veckan hade varken restauranger, kiosker eller butiker. Likt många öar i Stockholms skärgård. Oavsett ö och om din plats har butiker eller inte så är det ju MYCKET smidigare att faktiskt i lugn och ro beställa mat hemma via datorn direkt till din brygga. Hur bra är det ju inte att Mathem kör din mat till din brygga på din valda dag?

Mathem skärgårdsleverans

Det är så otroligt enkelt att besälla mat till din brygga. Logga in på ditt mathem-konto och klicka på “Ändra leveranssätt” när du bekräftar din beställning i kassan. Det är även där du anger dina koordinater till din brygga. Du kommer få en beräknad leveranstid kvällen innan du får leveransen.

mathem rabattkod - mathem skärgårdsleverans

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *