Hemmaträning under mammaledigheten

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag saknar att gå till gymmet! Jag vågar knappt säga detta, men jag har inte varit på gymmet sen den riktiga coronavågen kom till Stockholm. Alltså är det cirka två år sedan jag gymmade sist. Detta är ju helt otroligt. Men med tanke på att jag var gravid från november 2020-augusti 2021 så ville jag inte riskera att gå till gymmet och bli sjuk av Covid. Sedan efter förlossningen kunde jag inte gymma på grund av kejsarsnittet. Men NU känner jag mig redo. Det enda som fattas nu är tiden 😂 När ska jag ha tid att gymma? Så länge så får jag nöja mig med hemmaträning och mina raska promenader med barnvagnen. För trots att Leonard vägrar vagn så ger jag inte upp. Jag är ute på en rask promenad med honom varje dag. Det är alltid något. När han sedan börjar på förskolan ska jag ta upp mitt gymmande igen och jag längtar så. Jag skulle inte säga att jag längtar till han börjar på föris, men just den där biten att få några timmar ensam på gymmet, jobbet osv. Jag tror ni förstår vad jag menar!

Idag är Livia mammaledig. Det var så längesedan hon hade en dag med Leonard så jag är verkligen glad för deras skull <3 Jag passade på att gå till tandläkaren i morse. 07:45 var jag där. Min tandläkare slipade mina tänder då min osynlig tandställning gjort så att tänderna (redan) flyttat på sig en hel del. För att dem nu ska få plats så måste tandläkaren slipa. Jag är så taggad på att få se det slutgiltiga resultatet. Jag är nu inne på skena 4!

Nu ska jag passa på att träna lite hemma medans Livia och Leonard är på öppna förskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *