Midsommar 2024

Hej raringar 🙂
Jag ville mest bara kika in och önska er en fortsatt fin midsommarhelg! Hoppas ni hade en bra midsommarafton. Jag har tidigare år känt sådan oerhörd press på midsommar och att man ”måste” vara på flashiga lantställen, eller i Stockholms skärgård… Men denna ångest blev som bortblåst när vi fick barn. Nu känner jag absolut inget sådant överhuvud taget. Det viktigaste för mig är att umgås med människor som får mig att må bra. Hur som helst så tog vi bilen igår och åkte iväg till Frammegårdens hembygdsgård för att fira en traditionell midsommar ihop med delar av min familj. Som ni säkert känner till så är Frammegården ett av Sveriges mest omtalade ”spökhus” men det ska vi prata om en annan gång. Här har jag varit många gånger tidigare och platsen har aldrig lämnat mig oberörd.

När vi kom fram till Frammegården igår var det stämning med dragspel, dansande människor och bygge utav midsommarstång. Det var korvförsäljning, fika på plats och en massa annat som midsommaren hör till. Jag älskar verkligen denna tradition och jag älskar att föra den vidare till mina barn. Livia älskar precis som jag såna här typer av midsommarfirande. Leonard var så glad och allt var ju så nytt för honom. Det var roligt att få ”klä granen” som Leonard sa. Vi dansade runt midsommarstången, fikade och myste. Det var SÅ varmt så vi drog oss ut mot skuggan. Men jag är så glad över det perfekta midsommarvädret.

Efter fina timmar på frammegården åkte vi hemåt mot mamma som fixat så fin mat till oss alla. Riktigt god midsommarmat 🙂 Tidigare under dagen hade jag gjort tårta som hade ”marinerats” i kylen. Den blev perfekt om jag får säga det själv hehe.
Jag är så nöjd med vår midsommar <3

 

Givetvis kunde Leonard inte åka iväg utan vagnen…

Vackra Frammegården. Så mycket historia på denna plats.

älsklingen mammas lilla älskling Lillemannen ville också fika. Såklart!       Leonard var så fin i sina kläder Min vackra lillasyster      Slängde ihop en varsin krans till oss på morgonen

SÅ god

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *