Min bebis sömn

Leonards sömn varierar verkligen! Det är som han pendlar mellan olika perioder, vilket är väldigt vanligt enligt vår barnmorska på Mama Mia. Efter en hel del frågor som jag fått om Leonards sömn så tänkte jag svara på det. Vi försöker hålla någorlunda rutiner på dagarna då jag tror att även bebisar mår bäst av det. Vi försöker lägga honom vid 19 på kvällarna. Sedan brukar han vakna kl 22 för mat. Då äter han ca 200 ml för att sedan sova vidare till 05. Han äter lika mycket då och fortsätter att sova till 09. Jag tycker detta är helt fantastiskt! En period sov han från 21-09, men det var för lyxigt haha! Vid 09 går vi upp och då får han både ersättning och lite gröt. Gröten älskar han, speciellt när jag toppar den med mango. Mums! Efter frukost går vi ut och då sover han i vagnen. När vi kommer in igen äter vi lunch och leker lite. Sedan sover han igen och denna gång så varierar hans naps. Ibland kan han sova i 20 minuter och vissa dagar sover han i två timmar. Under denna tid brukar jag röja upp här hemma och om det finns tid kvar kan jag svara på lite mail, slänga in en tvätt och sätta mig vid bloggen med en kopp kaffe. Ungefär som nu 🙂

Hur sover era 4 månaders bebisar?

Älsklingen klädd i Livly från topp till tå. Lilla rosetten kommer givetvis också därifrån 🙂 Finns ingen bebis-klädesbutik som jag gillar mer än denna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.