Charmen med gamla hus

inlägget är i ett betalt samarbete med Stockholm stängsel och montage

Jag har sedan jag varit liten älskat gamla hus, antika dörrar och klassiska grindar. När jag var yngre fyndade jag gamla fina dörrar som jag hade som inredning hemma i lägenheten. Det är något fint med gamla och använda saker som har en historia tycker jag 🙂

Nu när jag och Livia kikar på hus är det lätt att jag faller för gamla charmiga dörrar, grindar och staket. Det ska helst vara så där charmigt slitet. Jag gillar hus, gårdar och lägenheter där man ser att det funnits liv. Jag är inte alls så mycket för nybyggen så helst av allt vill jag bo i en gammal fastighet. Jag sitter konstant och kikar på fina hus på kvällarna. När bebis somnat så lägger jag mig i soffhörnet med en kopp the och kikar. Jag längtar tills den dagen vi är redo att gå på visning och kika på gamla hus. Men med gamla hus och gårdar så kommer det ju behövas en del renovering. Men jag tycker att det är så värt det. Jag vill renovera kommande bostad i den gamla och befintliga stilen. På Stockholm stängsel och montage kan man få en massa hjälp med att reparera just gamla stängsel, staket och grindar. Spana in dem om ni är som jag och vill behålla det befintliga. För visst är det mer charmigt med original än allt i nytt?

Titta på detta charmiga, gamla och slitna stenhus. Grindarna som man ej ser på bilden behöver verkligen en renovering.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.