Resor

Min födelsedag, 29 år

Hej älsklingar!
Igår, på min födelsedag tog jag en helt bloggfri dag 🙂 Det kanske kan vara ganska logiskt med tanke på att jag ville vara i nuet så mycket som möjligt. Min 29-årsdag började med presenter och sång på sängen tillsammans med älsklingen och Sasha. Kort härefter blev jag instängd i sovrummet i en hel timme. Jag hörde hur donnan dunkade och höll på i köket, men INTE kunde jag ana att hon skulle fixa den härligaste brunchen jag ätit. Inte nog med det så hade hon lyckats smuggla in mina svärföräldrar in i lägenheten. Hur fint? Mitt hjärta smälte. Efter en fantastisk brunch med allt man kan tänka sig åkte vi till Häringe slott som hon hade bokat in oss på. Världens bästa dag.
Nu har vi precis vaknat här på Häringe och jag ville mest bara uppdatera er en kortis innan vi ska njuta av vår andra dag på slottet. Mer bilder och updates kommer.

Tusen tusen tack för alla grattis-hälsningar.

Rosa paket och sidenband <3 Skorna och halsduken jag suktat så länge efter. Och hur fin är inte väskan? Även denna kommer ifrån Malene Birger  Vilken PANG brunch va? Igår hann vi med både cykling, bad i poolen, spökvandring och en tre rätters middag. Vackert rum Finaste slottet 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *