ResorSlott / Herrgårdar / Hemsökta hus

Häringe slott – Övernattning

Häringe slott skiljer sig verkligen ifrån andra slott. Inte nog med att Häringe är ett av mina absoluta favoritslott så finns det oändligt med saker att göra. På min födelsedag bestämde vi oss för att ta en varsin cykel för att cykla runt i naturreservatet runt slottet. Det är ingen hemlighet att jag är så dålig på att cykla, men att utmana mig själv har alltid lockat mig. Sagt och gjort så hoppade vi på en varsin cykel, vi startade i uppförsbacke och tog oss ner mot vattnet. Jag började snart känna mig trygg på cykeln och allt gick så bra. Jag kan ju faktiskt cykla hur bra som helst.

Efter en timmes cykeltur blev det återigen bad i poolen, stros i den fina områdena runt slottet och sen en dusch innan mim födelsedagsmiddag. Älsklingen hade bokat en tre rätters slottsmiddag och allt var såååå Såå gott. Efter all mat och vin var klockan strax runt midnatt och det var då vu bestämde oss för att spökvandra i slottet på egen hand. Mer om det senare. Så länge kan ni läsa ett tidigare inlägg som jag skrivit om Häringe slott spöken (klick)

Framsidan av det vackra slottet.
Givetvis invigde jag mina fina nya skor jag fick av hjärtat. Ni hittar dem här (klick) – adlinkHur vackert? Älskade natur       Baksidan av slottet. Pool sedan 1930-talet.  Världens vackraste och snyggaste flickvän. Som jag är kär i henne.   Jag ÄLSKAR toast skagen Hallomi och potatis. OMG Pannacotta, så så gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *