Min födelsedag på Häringe slott

Hej alla! Idag är det min dag, jag fyller 31 år. Jösses vad tiden går. Förra året fyllde jag jämt och då var jag varm, höggravid, tung och sliten. Jag minns dagen som igår och hur vi först firade med familjen för att sedan åka ut till Ellery Beach house. Då var det bara hon och jag. Jag har liksom glömt hur det var att bara vara vi. Jag och Livia. Men denna vistelse är precis så, så som det var innan älsklingen kom. Mina svärföräldrar har haft Leonard inatt och dem har haft det så mysigt. Vi båda längtar ihjäl oss efter honom, men visst är det mysigt med lite tid ihop. Tillsammans.

Igår när vi kom fram till Häringe slott checkade vi in i sviten (japp, min älskling fortsätter att överraska hela tiden). Häringe är som ni vet mitt absoluta favoritslott. Vi fikade vid poolen innan vi bestämde oss för att ta en tur med cyklarna. Naturen omkring slottet är en ren idyll, så otroligt vackert och väldigt cykelvänligt. Efter några timmar ute med cykeln i det otroliga vädret gick vi ner till bryggan med en flaska champagne. Här satt vi och pratade så länge innan det var dags att göra sig i ordning för middag. Vilken pre-birthday jag hade igår.

Min älskling har verkligen tänkt på allt, allt jag gillar fick jag. Hon hade till och med fixat mitt favoritvatten på flaska <3

Vackra slott Finaste sviten. Fotade nästan inget alls härinne. Men allt var så fint.  Kaffe på terassenDags för en tur på cykeln

Champagne på bryggan. Hittade inga passande glas så man tar det man hittar.  Sååå otroligt mysigt Min älskling och livskamrat <3Middagen på slottet  Kväll blev natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *