Jag blev så överraskad

Livia och jag höll på att packa inför dagens staycation när det knackade på dörren. In kommer min syster, hennes fru, mina svärföräldrar, min mamma och pappa. Jag var helt säker på att det bara var jag och Livia som skulle äta frukost tillsammans, men så blev det inte. OM jag blev överraskad. Jösses! Såna här överraskningar är ju så mycket finare än fysiska presenter. Trots detta hade dem med sig presenter, bubbel, vin och en massa godsaker. Jösses vad glad jag blev! Jag fyller ju inte år idag, men ändå har jag blivit så här firad.

Leonard fick stanna med mormor och morfar och nu är vi påväg till Haninge där vi ska checka in på favoritslottet. Mer om detta senare. Nu ska vi njuta och bara ha det underbart på slottet!
Ta hand om er.
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *