Ett år äldre

Om tiden mellan 30 och 40 år kommer gå lika snabbt som 20-30 år kommer jag att vara 40 på nolltid. Jag kan inte första att jag inte är 20-någonting, utan 30+. Det är ju helt sinnes. Jag kan liksom inte greppa när det hände. Jag är visserligen bara glad över att vara 30+ för jag mådde inte bra när jag var i mina 20’s. Jag hade sådan ångest och jag var så förvirrad. Jag var lätt att manipulera, lätt på foten och oerhört naiv. Jag såg inte mitt eget värde över huvudtaget. Jag har samlat på mig livserfarenhet, har gått igenom kriser och känner mig nu betydligt mer lycklig, trygg och självsäker.

Igår vaknade vi upp på slottet och vi gick direkt till terassen för frukost. Det sägs ju (vilket jag också upplevt tidigare) att det spökar här. Vi bor ju på själv slottet (i dess flyglar) och det är här det ska härja som mest. Så ja, det spökar på Häringe Slott. Inget som skrämmer mig dock. Efter frukosten blev det en promenad kring slottets vackra natur, vi myste vid poolen och traskade runt. Jag fick ännu en gång till kika på Greta Garbos rum som hon hade på slottet. Hon hade ett permanent rumt här vilket är häftigt. Hon hade fobier för hörn så därför är hennes rum helt utan hörn.

Innan vi åkte hem blev det lunch på slottet och ännu en cykeltur.

När vi kom hem välkomnade Leonard oss med öppna armar. Vår lilla gullegris. Han hade haft det så bra med mormor och morfar. Senare på kvällen gick vi alla ut och åt en födelsedagsmiddag. Vilken pangfirande jag fick. Så lycklig och glad.

Ännu en fantastisk gåva av älskling

Såå varmt och fint på min födelsedag

Greta Garbos rum

God födelsedagslunch

Fina landskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *