Min födelsedagspicknick

Hej älskade ni <3
Hur mår ni? Jag är fortfarande helt slut i kroppen. Skulle kunna sova dagen (och nätterna) lång.. Jag vet inte om det är den Brasilianska tiden som spökar med mig eller om det är värmen som satt sina spår. Idag var det i alla fall en skönare temperatur ute och det var verkligen på tiden haha.
Hur som helst så samlade jag lite spontant några vänner för en picknick. Det är ju så svårt att få till en träffa med många nu när i princip alla är bortresta. Men mina kära och dem flesta av de närmsta kom och det är jag så väldans glad för. Vi samlades under äppelträden på Rosendals Trädgård där jag hade ordnat med lite plock. Både ostar, kex, kakor, bubbel, bullar och melon. Idag var jag sugen på allt och då fick det bli allt haha.

Det var så himla mysigt efter veckor ifrån varandra att få ta igen tid tillsammans. Det känns som att det var evigheter sedan vi sågs med tanke på att vi var borta så länge och att livet kommer emellan. Men nu så <3 Kunde inte önskat mig andra vänner än ni. En annan sak som gör mig överlycklig är att jag ska få träffa ännu en älsklingsvän till veckan. Nämligen Amanda som numera bor uppe i Norrland. Detta är också en vän jag håller hårt i och en vän jag kan ringa när livet känns både glatt och lite jobbigt. Hon finns alltid där trots att vi inte har varandra geografiskt nära.

Leonard var på så bra humör

Så mycket gottis

Mari (aka fotografen) fattas, likaså blue som gömmer sig bakom mig haha.

Richard, Carro, Jennie, Min syster och älskling

Skål! <3 Mitt barns gudpappa Vi fotade ett samarbete som jag har i kommande vecka Familj <3 Min busunge Vackra Djurgården och Rosendal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *