Pas D’art Restaurang i Stockholm

Hej bästa ni <3

Vi har bara varit hemma i Sverige i ett par dagar och jag har fortfarande inte vant mig. Jag är fortfarande lite i den Brasilianska tiden rent tids-mässigt. Jag saknar den magiska stranden och släktingarna redan. Jag vill planera in en resa dit snarast så att man har något att se fram emot.

Min födelsedagsvecka är inte slut än hehe. Jag älskar att fylla år och häromdag tog Livia mig till ett favoritställe nämligen Pas D’art. Denna fantastiska restaurang hittar ni på Biblioteksgatan 6 här i Stockholm. Magisk oas och fantastiskt god mat. Här satt vi i timmar och avnjöt en ljuvlig risotto över champagne. Leonard sov i vagnen intill och allt var sådär perfekt. Jag kände mig nykär i Livia som hade gjort sig så stilig kvällen till ära. Hon är verkligen mitt Livs kärlek. Kände det första gången vi träffades 2016.

När vi hade ätit klart vaknade Leonard och det var så mysigt att få ha han i famnen en stund innan vi traskade hemåt. Älskade sommarkvällar. Ta aldrig slut.

Nu ska vi iväg till min syster för att kika på Sverige matchen tillsammans. Det ska bli spännande.

Pas D'art Restaurang i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *