Min graviditet vecka 25

Min graviditet vecka 25

Tiden springer och igår gick vi in i vecka 26. Det sägs nu att fostret har stora chanser att överleva om den skulle komma NU. Dock hoppas jag på att hen stannar ett bra tag till <3 Under vecka 25 har bebisen mätt 33 centimeter och vägt omkring 700 gram. Det känns som att bebis ökar cirka 100 gram per vecka nu. Vecka 25 och grönsaksjämförelsen har varit kålrot.

Får man lov att säga att vecka 25 har varit extra tuff? Väldigt mycket mer tufft än tidigare veckor. Jag vet inte om det beror på att vi startade vecka 25 i London och att det blev rätt intensivt, kanske? Jag har haft SÅ ofantligt ont i gallblåsan så där ont så att man inte kan bete sig. Jag pratade med min barnmorska om denna smärta vid mitt besök förra veckan. Jag beskrev smärtan och hon sa direkt att det är gallblåsan. Smärtan kommer när organen trycks ihop, så som jag förstod det. Flygresan hem från Lodon var så smärtsam. Jag kunde inte ställa mig upp när det gjorde som ondast utan jag fick krypa ihop som en boll när smärtan var som värst. Som tur är så är ju resan kort. London vistelsen var helt underbar och vi tog allt i min takt 🙂 Jag brukar hålla ett jädra tempo i denna stad, men jag accepterade verkligen att jag behövde ta det lugnt.

Krampen i vaden har även den varit riktigt jobbig. Jag vaknar av en hemsk smärta var och varannan natt. Sedan får jag som träningsvärk dagen efter i den sida det gjorde ont på. Det är så mycket märkligt som händer i kroppen när man är gravid. Det är helt fantastiskt att jag får uppleva detta igen och jag känner tacksamhet varje dag verkligen. Men givetvis är det extra kämpigt vissa dagar. Man har ju åtaganden trots att man är gravid.

Jag hoppas så att jag kommer få en fin vecka 26 och att mina krämpor blir liiiite bättre 🙂
Stor kram på er

underkläder från fantastiska understatement underwear läs mer: Min graviditet vecka 24  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *