BloggflödeRabattkoder

Understatement underwear rabattkod

Understatement underwear rabattkod

-REKLAM-

Underkläder kan vara det roligaste jag vet att shoppa och fylla på med hemma. Jag älskar spets och fina material. Att känna sig vacker under är sås otroligt viktigt för mig. Sedan finns det underkläder som jag känner mig lite extra fin i och det är dem ifrån Understatement underwear <3 Deras bh:ar och trosor är magiska på alla sätt. Just i skrivandets stund har jag givetvis mitt nya sett på mig, en bralett och matchande trosor. På med en kimono och tofflor så är jag redo för en arbetsdag här hemma hehe. Vad är det bästa med Understatement underwear då? Jo det ska jag berätta för er.

Understatement underwear Recension

 

  • Underkläderna är otroligt stretchiga och formbara
  • Inga stickiga kanter då bh:arna har ett silikonband runt kanterna på insidan
  • Alla bh:ar är justerbara
  • Trosorna ger inga synliga kanter
  • BEKVÄMA! Jösses vad bekväma dessa är. Jag har fyra olika set och jag älskar dem.
  • seten är sexiga och romantiska på samma gång
  • Dem håller en sån hög kvalitét. Så värda att investera in

 

Understatement underwear rabattkod <–
Shoppa här

Med min kod EMMAJ20 får ni hela 20% rabatt på allt

Shoppa via länken ovan <3

Passa på att förnya er garderob under. Jag kan garantera er att ni kommer att ÄLSKA detta varumärke. Jag är väldigt picky när det kommer till trosor och bh:ar, men dessa bara älskar jag. Jag kan inte få nog.

 

understatement underwear rabattkod understatement underwear rabattkod Sexiga, fina och sköna underkläder. Det är understaemnt bäst på <3 Dessa sliter jag med hälsan. Kvalitén är fantastisk och jag har haft mina första set sedan 2018. Jag älskar dem svarta och dem vita seten mest. Men jag har också ett i grått som jag älskar.
Jag har dock gått upp en storlek i mina trosor då jag tycker att dem är en aning små. Men jag är en person som avskyr för tighta underkläder. Detta är ju en smaksak 🙂

2 thoughts on “Understatement underwear rabattkod

  1. Vilken storlek har du? Jag står mellan två och vet inte riktigt vilken jag ska ta på trosorna… vad brukar du ha och vad tog du nu? 🌻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *