Min graviditet vecka 32

Min graviditet vecka 32

Under vecka 32 har bebisen mätt 42 centimeter och vägt omkring 1,8 kilo. Vecka 32 och grönsaksjämförelsen har varit squash.

Det är svårt att dra djupa andetag nu och det kan bli som en ångest i sig. Jag blir andfådd bara av att sätta på mig en tröja. Att vända sig i sängen är omöjligt och lika så att sätta på sig strumpor. Hemma kliver jag bara i tofflor, men när jag väl ska ut blir det ett evigt tricksande. Gallsmärtan på höger sida i magen har varit extremt. Denna smärta är det absolut kämpigaste för mig under graviditeten. Det är en ihållande smärta som inte går att förklara. Mitt psykiska mående känns bättre nu, jag är inte lika rädd för allt som komma ska. Jag försöker tänka på att jag inte har långt till sjukhuset om vattnet helt plötsligt skulle gå. Det känns som att Livia är väldigt trött på denna graviditet. Jag vet att jag ältar smärtan, men jag kan inte bete mig när det gör som mest ont och då får tyvärr resten av familjen lida av mitt gnäll.

Under denna vecka har vi haft vår älskade babyshower. Denna gång för närmaste familjen då jag inte har orkat med annat än så. Det blev så himla mysigt och hela min kropp är fylld med så mycket kärlek.

Jag ser fram emot vecka 33 och ännu en vecka närmre bebis ankomst.

Under vecka 32 tog Letícia dessa fantastiska bilder på mig och magen <3 Alltså, jag är så glad över att ha dessa.

läs mer: min graviditet vecka 31

En reaktion på ”Min graviditet vecka 32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *